Bu Blogda Ara

30 Ekim 2019 Çarşamba

Senna Yetenekleri , Counterları, lol senna ct, lolhastanesi senna, Senna, Senna counter, senna couter, Senna ct, Senna ctleri, Senna kabiliyet, senna lolhastanesi, Senna yetenek,


Senna’nın pasif yeteneğinin ismi Absolution. W yeteneği kullandığında rakiplerini Sis ile işaretleyen şampiyon, onlara saldırdığında bir Sis elde ediyor. Bu Sis de şampiyonun hem otomatik saldırılarını hem de Q yeteneğini güçlendiriyor. Senna ne kadar çok Sis elde ettiyse şampiyonun menzili, saldırı gücü ve kritik vurma hasarı artıyor.




Şampiyonun Q yeteneği kocası Lucian’ın Q yeteneğine çok benziyor. Tıpkı Lucian gibi bir huzme fırlatan Senna’nın yeteneği takım arkadaşlarına kendisi de dahil olmak üzere can kazandırıyor. Yetenek takım arkadaşlarına can kazandırabildiği için tanıtım videosunda Senna’nın Q’sunu toteme kullandığını, dolayısıyla menzilini arttırdığını da görüyoruz.

Senna’nın W yeteneği rakibi Sis ile işaretlemesini sağlayan bir yetenek atışı. Pasifiyle sinerjisi bulunan yetenek, birkaç saniye sonra patlıyor ve rakiplerini yere sabitliyor. Bu yeteneğin koridorda özellikle de baskınlara karşı pratik bir çözüm olacak gibi duruyor.

E yeteneği ise oyundaki en kırık yetenek olabilir. E’yi kullandıktan sonra Senna kendisini etrafındaki bir alanda kamufle ediyor ve rakiplerine görünmez oluyor. Hız ve kamuflaj sadece kendisine değil takım arkadaşlarına da uygulanıyor. Kırık olan özelliği ise yeteneğin ofansif kullanımında yatıyor. Sisten ayrılan takım arkadaşları Yorick’in minik yaratıkları gibi gözüküyor, yaklaşana ya da saldırana kadar hedef alınamaz hale geliyor.

Şampiyonun R yeteneğinin ise Q’nun çok daha geniş alan ve global alan etkili hali olduğunu söylememiz mümkün. Ultinin içinde yer alan takım arkadaşları can toplarken rakipler ise ağır bir darbe alıyor. Ultinin global olması ise Senna’nın yetenek kitini daha da güçlendiriyor.

Senna Güçlü Oldukları
Draven, Miss Fortune , Ashe , Trisrana , Xayah, Kalista

Senna Güçsüz Oldukları
Caitlyn , Jhin , Kog'Maw


1 yorum:

Öne Çıkan Yayın

Senna Yetenekleri , Counterları, lol senna ct, lolhastanesi senna, Senna, Senna counter, senna couter, Senna ct, Senna ctleri, Senna kabiliyet, senna lolhastanesi, Senna yetenek,

Senna’nın pasif yeteneğinin ismi Absolution. W yeteneği kullandığında rakiplerini Sis ile işaretleyen şampiyon, onlara saldırdığında bir ...