Bu Blogda Ara

26 Ocak 2017 Perşembe

Zac,Zac Counterları, ctleri, kabiliyet, skilleri, yetenekleri,Zac rehberi


Zac'in
GÜÇLÜ Oldukları:
Malphite, Jax, Katarina, Singed, Soraka, Nasus, Wukong, Shen, Teemo, Darius

ZAYIF Oldukları:
Vi, Zilean, Renekton, Vladimir, Fizz, Riven, Yorick, Cho'Gath, Aatrox, Vayne

 UYUMLU Oldukları:
Orianna, Yasuo, Syndra, Lulu, Aatrox


YETENEKLERİ

KABİLİYETLERİ

Zac hareketli oynanan ve daha çok Tank olarak kullanılan bir Şampiyondur. Ap-Tank olarakta kullanılabilir ama Takım Savaşlarını başlattığı için Tank daha çok tercih edilir.
Pasif: Jungle olarak oynarken ormandaki kampları temizlerken her attığı skillde yere düşen bir parçack olur. Zac onu süresi geçmeden yerden alırsa belirli bir can yenilemesi olur. Eğer karşı takımdan bir Şampiyon bu parçacığın üzerinden gelirse parçacık yok olur. Pasifinin bir diğer özeliği ise zac katlediğildiğinde 4 pelteye ayrılır bu 4 pelte ortada birleşmeye çalışır 8 saniye içinde birleşir. Ama bu 4 pelte birleşmeden önce hehangi bir düşman yada canavar tarafından yok edilirse zac ölür.

Zac gang atarken e skilliyle eğer adamın üzerine zıplayabilirse 0,5 saniye boyunca havaya zıplar ve skill kullanamaz. Zac e skillinden hemen sonra q skillini atarsa rakip 2 saniye boyunca yavaşlar. ardından eğer ulti atarsa rakip tekrar havaya zıplayıp 1 saniye havada kalır. Ve skill kullnamaz. Bu combo Zacın ganklarını kolaylaştırır ve takımına kill kazandırır.

Takım Savaşları : Zac takım savaşları başlatmada çok kullanışlı bir Şampiyondur. Karşı takım bir aradaysa hemen e skilliyle aralarına atlaması hem karşı takımı 0,5 saniyeliğine stunlar ve büyü hasarı verir . E skillinden hemen sonra bir Ulti karşı takımı etkisiz hale getirir ve takım savaşlarını kazanmalarını sağlayabilir. Çok kullanılmayan bu Şampiyon aslında Takım savaşları ve Ganglarda muhteşem comboları olan bir Şampiyondur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Senna Yetenekleri , Counterları, lol senna ct, lolhastanesi senna, Senna, Senna counter, senna couter, Senna ct, Senna ctleri, Senna kabiliyet, senna lolhastanesi, Senna yetenek,

Senna’nın pasif yeteneğinin ismi Absolution. W yeteneği kullandığında rakiplerini Sis ile işaretleyen şampiyon, onlara saldırdığında bir ...