Bu Blogda Ara

26 Ocak 2017 Perşembe

Ziggs,Ziggs Counterları,Ziggs ctleri, kabiliyet, skilleri, yetenekleri,Ziggs rehberi


Ziggs'in
GÜÇLÜ Oldukları:
Ryze, Heimerdinger, Orianna, Azir, Kayle, Lux, Karthus, Annie

ZAYIF Oldukları:
LeBlanc, Yasuo, Talon, Fizz, Zed, Akali, Kassadin, Syndra, Gragas, Katarina

UYUMLU Oldukları:
Amumu, Jarvan IV, Aatrox, Leona, Malphite


YETENEKLERİ

KABİLİYETLERİ

Yetenekler:

Q yeteneği: Ziggs bir bomba atar ve bu bomba bir rakibe çarpana dek seker. Menzile veya duvar, kule vb. bir cisme çarparsa patlar. Bu yeteneğin bekleme süresi de kısa olduğu için Ziggs'in temel yeteneğidir. Bütün oyunumuzu bu yeteneğin daha çok vurması ve bu yeteneği daha iyi bir şekilde tutturabilmek için düzenleriz.

W yeteneği: Attığınız mayını tekrar w basarak patlatırsınız. Bu yeteneği akıllı ve fail olmadan kullanmak önemlidir. Aynı anda hem kendinizi kulenize doğru atıp rakibinizi geriye atabilirsiniz. Rakibinizi kovalarken altınıza mayın atıp rakibinize doğru zıplayabilir, kaçarken duvardan atlayabilirsiniz. Aman dikkat edin blue keserken yanlışıkla kendinizi duvardan atmayın, cinnet geçirirsiniz. W yeteneği Yasuo'nun ultisi ile de iyi çalışır.

E yeteneği: Yere mayın döşersiniz. Rakip bir kere bastıktan sonra diğer mayınlardan %40 hasar alır. Mayına basan rakip yavaşlar.

R yeteneği: Uzak bir yere çok büyük bir hasar veren devasa bir bomba atarsınız. Bu bombanın düşme süresi ultinin atıldığı uzaklık arttıkça artar. Bu yüzden ne kadar uzaktan atarsanız kaçırma şansınız artar. Kill almaktan ziyade koridor ittirmek ve kule korumak için de atabilirsiniz.

Kombo: Belirli bir kombomuz yok. Q ile haraslayın, rakibin canı inince q ve e'yi aynı anda atın. W ile kaçmasını
engelleyin, ultinizle işini bitirin vb. Bu arada smartcass'te oynarsanız çok daha rahat edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Senna Yetenekleri , Counterları, lol senna ct, lolhastanesi senna, Senna, Senna counter, senna couter, Senna ct, Senna ctleri, Senna kabiliyet, senna lolhastanesi, Senna yetenek,

Senna’nın pasif yeteneğinin ismi Absolution. W yeteneği kullandığında rakiplerini Sis ile işaretleyen şampiyon, onlara saldırdığında bir ...